Algemene voorwaarden

Cookies

Google SEO cursus gebruik van cookies. Deze dienen geaccepteerd te worden om in te kunnen loggen, en toegang tot de cursus te krijgen. Wij zullen jouw gegevens nooit gebruiken zonder jou toestemming. Je gegevens worden ook nooit gedeeld met een derde partij.

Door gebruik te maken van onze diensten ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

Account aanmaken

Voor de meeste activiteiten op ons platform heb je een account nodig. Bewaar je wachtwoord op een veilige plek, want je bent verantwoordelijk voor alle activiteiten die via jouw account plaatsvinden.

Als je vermoedt dat iemand anders jouw account gebruikt, laat het ons dan weten door contact op te nemen met ons ondersteuningsteam.

Wanneer je je inschrijft voor een cursus of andere inhoud, krijg je van ons een licentie om de inhoud uitsluitend via de Google SEO cursus-services te bekijken.

Je mag de inhoud op geen enkele manier proberen over te dragen of door te verkopen.

Meestal geven we je levenslang toegang met deze licentie, tenzij we de inhoud moeten terugtrekken vanwege juridische of politieke redenen of in verband met een abonnement.

Aansprakelijkheid

Onze cursussen zijn uitgebreid getest en als veilig en effectief beoordeeld. De Google SEO cursus kan niet aansprakelijk worden gesteld voor uitblijvende, onvoldoende of negatieve resultaten. SEO is namelijk afhankelijk van enorm veel factoren.

Betalingen

Je gaat ermee akkoord de kosten te betalen voor de inhoud die je koopt en je geeft ons toestemming om jouw betaalkaart of creditcard te belasten of een andere betalingsmethode (zoals Boleto, SEPA, automatische incasso of mobiele betaling) te gebruiken voor deze kosten.

Google SEO cursus werkt samen met betaaldienstaanbieders om je de meest geschikte betaalmethode in jouw land te bieden en jouw betaalgegevens veilig te houden.

Als je inhoud koopt, ga je akkoord met het gebruik van een geldige of geautoriseerde betaalmethode.

Als jouw betaling niet lukt, maar je toch toegang krijgt tot de gekochte inhoud, ga je ermee akkoord ons binnen 30 dagen na onze melding de bijbehorende kosten te betalen.

We behouden ons het recht voor je de toegang tot de inhoud te ontzeggen als we niet correct zijn betaald.

Regels m.b.t. inhoud en gedrag

Je mag de services niet gebruiken of toegang krijgen tot, of een account aanmaken voor onwettige doeleinden.

Je gebruik van de services en jouw gedrag op ons platform moeten in overeenstemming zijn met de geldende lokale of nationale wetten of voorschriften.

Jij bent zelf verantwoordelijk voor het kennen en naleven van de wetten en voorschriften die voor jou gelden.

Als je een bericht plaatst in de community, doe dat dan met goede intenties. Iemand corrigeren mag, maar blijf altijd beleefd en netjes.

Als je je niet netjes gedraagt, kunnen we besluiten om je uit de community te verwijderen. Bij extreem gedrag behouden we ons het recht voor om het lesmateriaal van jouw account te halen.

De rechten van Google SEO cursus

Wij bezitten het Google SEO cursus platform en de services, inclusief de website, huidige en toekomstige apps, en zaken zoals onze logo’s, API, code en de inhoud die door ons team is gecreëerd. Je mag niet met onze services knoeien of ze zonder onze toestemming gebruiken.

Tijdens het toegang krijgen tot of gebruiken van het Google SEO cursus platform en de services, mag je het volgende niet doen:

  • Delen van het platform die niet openbaar zijn, de computersystemen van Google SEO cursus of de systemen van hun serviceproviders openen, verstoren of manipuleren.
  • Beveiligingsfuncties van het platform uitschakelen, verstoren of omzeilen, of proberen de kwetsbaarheid van onze systemen te testen.
  • De broncode of inhoud van het Google SEO cursus platform of de services kopiëren, aanpassen, demonteren, er een afgeleide versie van maken, of proberen de werking ervan te achterhalen.
  • Toegang zoeken of proberen te zoeken tot ons platform op een andere manier dan via de beschikbare zoekfuncties op de website, mobiele apps of API’s. Het gebruik van scrapers, spiders, robots of andere geautomatiseerde methoden om toegang tot de services te krijgen, is niet toegestaan.
  • De services gebruiken om misleidende informatie te verzenden, zoals e-mails die lijken te komen van Google SEO cursus, of de toegang van een gebruiker, host of netwerk te verstoren. Hieronder valt ook het versturen van virussen, overbelasten van systemen, spammen, of de services op enige andere wijze negatief beïnvloeden.

Geld terug vragen

Restitutie na betaling is niet mogelijk. Een dubbele aankoop valt onder eigen verantwoordelijkheid. Het reeds kennen van (een deel van) de informatie geeft geen recht op gedeeltelijke of volledige terugbetaling.

Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen als je inhoudelijke vragen hebt. We beantwoorden je vragen met plezier.

Geen toegang na betaling

Indien je na een geslaagde betaling geen toegang krijgt tot de aangeschafte cursus, verzoeken wij je om hierover een e-mail te sturen. Wij zullen binnen 24 uur zorgen dat het probleem is opgelost.

🤞 Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van nieuwe lessen en gratis tips!