Hulp nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op en stel je vraag. We reageren in de meeste gevallen binnen één uur.

Whatsapp

+31 (0) 6 21 65 84 92

E-mail

info@digitalforge.nl

Chat

Binnenkort beschikbaar

Stuur ons een bericht

Veelgestelde vragen

Deze cursus biedt alles wat je nodig hebt voor professionele SEO: technische SEO, on-page SEO, het schrijven van artikelen, linkbuilding, en onderzoek naar keywords.

Na afronding van de cursus kun je zelfstandig jouw website, webwinkel, of blog naar een hoger niveau brengen.

Daarnaast adviseer ik over de beste tools voor SEO en deel ik tips om kostenefficiënt toegang te krijgen tot premium tools.

Eerlijk gezegd bestaan er geen geheime SEO-tactieken. Het draait allemaal om gezond verstand, een analytische aanpak en het inzetten van de juiste technieken met passende tools.

Deze cursus behandelt elk van deze elementen, die vaak ontbreken in andere cursussen, grondig.

Samen doorlopen we stapsgewijs het proces van het schrijven van artikelen en het opzetten van pagina’s. Ik laat je zien hoe je de perfecte artikelen schrijft waar Google van gaat kwijlen.

Zo ontdek je waar je op moet letten en hoe je onderzoeken efficiënt uitvoert, om zo content te creëren die goed rankt en uiteindelijk inkomsten genereert.

Je leert ook hoe je met je blog geld kunt verdienen en ik toon je de diverse verdienmogelijkheden.

Bij elke update die Google doorvoert, pas ik de cursus binnen enkele dagen aan om te voldoen aan de meest recente Google-richtlijnen.

Je ontvangt deze updates levenslang kosteloos, waardoor je altijd up-to-date blijft zonder zelf door talrijke websites en bronnen te hoeven zoeken.

Nee hoor, de cursus is heel rustig en overzichtelijk. Hierdoor is de cursus geschikt voor mensen die net beginnen met SEO, maar ook voor de professional die zijn kennis up-to-date wilt brengen.

Je kunt de video’s wanneer jij dat wilt pauzeren. Ook is het mogelijk om onze lessen als audio boek te beluisteren wanneer je bijvoorbeeld in de auto of de trein zit.

Na afronding van deze cursus beschik je over de essentiële kennis om potentieel inkomen te genereren. Het is wel belangrijk om een solide plan en haalbare doelen te formuleren.

Je leert hoe je een pagina effectief kunt opzetten en hoe je aantrekkelijke artikelen schrijft die bezoekers trekken.

Ook ontdek je de principes van linkbuilding en de promotie van je platform op sociale media.

Met deze uitgebreide kennis kun je jouw website, webshop of blog naar een hoger niveau brengen.

Heb je aanvullende vragen? Stel ze in onze exclusieve Facebook-groep, samen met andere cursisten.

Bij ons krijg je een volledige SEO-opleiding, geen halve maatregelen. Terwijl veel cursussen enkel de basis bieden – informatie die je vaak ook gratis online kunt vinden – gaan wij verder.

Waarom zou je betalen voor kennis die overal beschikbaar is?

Onze cursus biedt een diepgaand inzicht: van A tot Z. En wat je hier leert, blijft levenslang waardevol, mits je up-to-date blijft met de voortdurende updates van Google.

Maak je geen zorgen over het bijhouden van die updates; wij passen onze cursus voortdurend aan bij elke Google-verandering. Zo heb je altijd toegang tot de meest actuele informatie.

Bovendien wordt deze cursus continu bijgewerkt met de nieuwste inzichten. En als we ooit alles over SEO hebben behandeld, richten we ons op het optimaal benutten van populaire tools.

Ontdek het allemaal in de Google SEO cursus!

🤞 Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van nieuwe lessen en gratis tips!