ChatGPT 4 zijn nieuwe release

Nieuwe versie ChatGPT biedt toegang tot alle GPT-4 tools

OpenAI is van plan een nieuwe manier te introduceren om de multimodale GPT-4 te gebruiken met toegang tot alle tools zonder te schakelen en met uitgebreidere documentanalysemogelijkheden.

Screenshots, gedeeld door diverse ChatGPT Plus gebruikers op X, tonen nieuwe mogelijkheden voor PDF- en documentanalyse en een “Alle Tools” functie.

Met “Alle Tools” kunnen gebruikers toegang krijgen tot alle GPT-4 functies zonder tussen verschillende functies te hoeven schakelen.

Deze ontwikkeling wordt gezien als een aanzienlijke vooruitgang die de grenzen van generatieve AI-mogelijkheden verlegt, aangezien het verder gaat dan alleen tekstgebaseerde vragen.

Gebruikers kunnen nu een afbeelding uploaden en DALL·E 3 vragen om een reactie te creëren, wat een nieuwe dimensie toevoegt aan hun workflow.

Alle tools van ChatGPT 4

Naarmate meer gebruikers toegang krijgen tot de nieuwe multimodale functionaliteit, verschijnen er aanvullende voorbeelden van hoe alle GPT-4 tools gezamenlijk kunnen worden ingezet.

Opvallend is dat de “Alle Tools” functie van GPT-4 de ChatGPT-plugins niet lijkt te bevatten.

Dit zou een doordachte keuze kunnen zijn om de gebruikerservaring te stroomlijnen en externe toevoegingen, die in het verleden vergelijkbare functionaliteiten boden, naar de achtergrond te schuiven.

De mogelijkheid om PDF’s en andere bestanden direct in het systeem te analyseren, maakt de behoefte aan externe ChatGPT-plugins, die tot nu toe deze leemtes opvulden, overbodig.

Door dergelijke functies te consolideren in de nieuwste versie van ChatGPT, heeft OpenAI gereageerd op feedback van gebruikers om een krachtiger hulpmiddel te creëren dat niet afhankelijk is van externe functionaliteiten.

Naast dat gebruikers toegang krijgen tot “Alle Tools” van GPT-4, hebben sommigen opgemerkt dat er een recentere kennisdatum is.

Dit laatste nieuws komt voorafgaand aan de DevDay-conferentie van OpenAI volgende week, waar het bedrijf naar verwachting nieuwe tools met ontwikkelaars zal verkennen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *