Over mij en de Google SEO cursus

Mijn naam is Angelo, en met meer dan 23 jaar ervaring als full-stack developer heb ik een diepgaande kennis en vaardigheden opgedaan in de technologische sector.

In de recente jaren heb ik mijn focus verschoven naar SEO, SEA en marketing, waarbij ik het voorrecht had om als SEO consultant talrijke bedrijven en bloggers te ondersteunen bij het versterken van hun online aanwezigheid en het bereiken van nieuwe hoogten.

Gedurende deze periode heb ik mijzelf verder ontwikkeld door diverse cursussen te volgen, waaronder enkele bij SEMrush, een toonaangevende naam in de digitale marketingwereld.

Deze cursussen hebben mijn expertise verder aangescherpt en zijn een getuigenis van mijn voortdurende streven naar professionele groei.

Mijn missie is om mijn kennis en ervaring te gebruiken om anderen te laten zien dat SEO niet complex hoeft te zijn.

Ik ben ervan overtuigd dat met de juiste begeleiding en inzichten iedereen in staat is om effectief aan hun eigen SEO te werken.

Door mijn cursus wil ik praktische en toegankelijke SEO-strategieën aanbieden die mensen empoweren om zelf de controle over hun online succes te nemen.

Angelo van Cleef - Fullstack developer, SEO/ SEA specialist en marketeer
🤞 Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van nieuwe lessen en gratis tips!